5 rochii de bal de printesa

24, Noiembrie, 2010 § nici un comentariu

Rochia de bal este o investitie importanta pentru o femeie care doreste sa aiba o aparitie spectaculoasa la un eveniment special.Rochia de bal are cea mai romantica silueta.Aceasta poate fi in diferite stiluri,dar pune accent pe frumusutea clasica care aminteste de delicatetea anilor 1940-1950.Paietele si detaliile sunt factorii cheie ale rochiilor de bal fastuoase si in timp ce rozul sau galbenul sunt culori neobisnuite pentru acest tip de rochie,pot garanta o aparitie spectaculoasa.

Alege o rochie de bal din organza.Talia este pusa in evidenta prin centura neagra cu aplicatie de cristale.

O rochie superba de printesa cu un motiv floral supradimensional,o panglica mare cu broderie care defineste talia iar decolteul in “V” ofera un look sexy.

Aceasta rochie de bal este perfecta daca ai un bust mic,iar broderia florala, efectuata manuala, este piesa de rezistenta

O rochie de bal cu decolteu in forma de inima si o culoare care emana o senzualitate aparte,devenind  imposibil sa treci neobservata daca o vei purta.

Rochiile de bal sunt excelente rochii de dans. Strasurile argintii aplicate manual te vor face sa stralucesti pe ringul de dans.

Daca iti doresti sa arati pentru o seara precum o printesa,rochia de bal este alegerea perfecta.Tagged: , ,

§ Adauga parerea ta